Workshops i tegning og fortælling

Flere af Danske Tegneserieskaberes medlemmer tilbyder professionelle workshops i tegning og fortælling. På denne side kan du orientere dig i udbuddet. Kontakt workshop-udbyderen for at aftale nærmere.

Bemærk: Førskoleinstitutioner, skoler og gymnasier samt seminarieuddannelser har mulighed for at søge støtte til denne type arrangementer via Statens Kunstfond.

 


”Den Lille Heks-Vejen til Spang Kuk” til indskoling

tegneserier - workshops i tegning og fortælling på skoler og institutioner med charlotte fleischer

tegneserie workshop på skoler og institutioner med charlotte fleischer
Charlotte Fleischer

Workshop med udgangspunkt i læseletføljetonen rejser vi med det magiske kort gennem bøgernes temaer. Elevernes læseforståelse udfordres med opgaver, der understøtter og inspirerer læselysten.

Info og pris: Charlotte Fleischer, tegneriget@hotmail.com

Biografi: Charlotte Fleischer er fuldtidsforfatter og tegner til læseletserierne Den Lille Heks, Tante Fjas og Bent Bandit, plus en række manuskripter til billedbøger. Charlotte holder foredrag og workshops på skoler og biblioteker.

 


 Skræddersyede workshops til børn, unge og voksne

Workshop på Bogforum

Tatiana Goldberg

Skræddersyede workshops til både børn, unge og voksne – eksempelvis til skoler, biblioteker, foreninger eller diverse arrangementer. Eksempler på emner: skab en tegneserie; lær at tegne; skab og design en figur/et monster/en superhelt m.m. – med særligt fokus på virkemidler, hvordan skaber du noget, der er fx sjovt/sødt/uhyggeligt; analyse og fortolkning i danskarbejdet i folkeskolen gennem figurdesign og tegneserier.

Info og pris: Kontakt Tatiana Goldberg på mail kijara@live.dk eller tlf. 25138084 for et tilbud. Prisen afhænger af omfanget af workshoppen. Se mere på www.tatianagoldberg.dk

Biografi: Tatiana Goldberg er tegneserieskaber og autoriseret psykolog. Hun er forfatter til og tegner af den prisnominerede psykologiske graphic novel Anima samt serien Kijara og har bla. fortalt om tegneserier i Troldspejlet og på Bogforum. Tatiana har særlige kompetencer ift. workshops med grupper som sårbare eller udsatte børn og unge og ift. workshops på tværs af fag i folkeskoleklasser – eksempelvis med at løfte analyse og fortolkning i danskfaget gennem tegneserier og figurdesign.

 


Mangler omtale af dine workshops i tegning og fortælling?

Er du medlem af Danske Tegneserieskabere og mangler beskrivelsen af dine workshops her? Send tekst + fotos til bestyrelsen. Er du ikke medlem? Meld dig ind her.