10 rejselegater til Brabants Stripspektakel

Brabants Stripspektakel
 

Rejselegat til Brabants Stripspektakel

En af Hollands større tegneserie festivaler hedder Brabants Stripspektakel og afholdes årligt i byen Eindhoven. I 2018 foregår det d. 1. og 2. september.

Danske Tegneserieskabere har fået en dansk stand på festivalen og uddeler 10 rejselegater til danske serieskabere: Hvert legat inkluderer adgang til festivalen, plads i den danske stand, forudbestilt hotelværelse 31/8-3/9 samt kr 1.000 udbetalt til dækning af rejseudgifter.

Formålet er at give dig mulighed for at præsentere dine serier for hollandsk/flamske udgivere og deres publikum.

 

Ansøgningsfrist

Ansøgningsfristen er søndag den 24. juni kl. 24.00

 

 

Mere om Brabants Stripspektakel

Brabants Stripspektakel afholdes på et kongrescenter i en skov lige uden for Eindhoven.
Størrelsemæssigt ligger den mellem de tyske festivaler i München og Erlangen, men med et kraftigt islæt af den traditionelle Fransk/Belgiske stil, og med en god repræsentation af tegneserier for børn.
Festivalen har eksisteret i 32 år og alle de kendte tegnere har været der gennem årene.

Da festivalen afholdes i et grønt område, bor de fleste standholdere/forlæggere i kongres komplekset, hvilket giver god mulighed for at netværke også efter festivalen er lukket for publikum.

 
Brabants Stripspektakels hjemmeside er http://brabantsstripspektakel.com/

 

Sådan ansøger du

Har du mod på at deltage, og mener du din serie kan stå sig på det hollandsk/flamske marked, så send en mail inden ansøgningsfristens udløb til messe@dansketegneserieskabere.dk

 
Din mail SKAL indeholde:
• navn
• telefon nr.
• vedhæftet JPG af mindst fire sider (max 6 Mb) fra den/de af dine serier, som du ønsker at præsentere for evt. hollandske udgivere på festivalen.
• en værkliste

 
Det vil begunstige din ansøgning, hvis evt. tekst på dine eksempelsider er på engelsk, så det letter præsentationen af dit arbejde.

Skulle der indkomme flere end 10 ansøgninger, vil kuratorer fra festivalen foretage en udvælgelse baseret på de indsendte ansøgninger.

Alle ansøgere vil få svar primo juli.