Næste messe: München 25.-28. maj 2017

 

Skal du med til Tegneseriefestival i München?

Comic Festival München er Tysklands næststørste tegneseriefestival, og Danske Tegneserieskabere sender – ligesom til Erlangen i 2016 – en dansk delegation afsted. DU kan blive en del af den!

Det er ikke et krav at du er medlem af foreningen. Tilbudet gælder alle professionelle serieskabere.

Vi har besluttet at sponsorere eksponering af 10 serieskabere på festivalen 25. – 28. maj 2017, i form af rejselegater. Midlerne hertil kommer fra puljemidler, Danske Tegneserieskabere har modtaget via arbejdet i Copydan i forløbne år.

Formålet er at give danske tegneserieskabere mulighed for personligt at præsentere deres serier for potentielle tyske udgivere. Rejselegaterne inkluderer adgang til festivalen, plads i den danske stand, samt 4.500,00 kr., hvilket dækker rejse- og hoteludgifter for een person.

 

Mere om festivalen

Comic Festival München afholdes hvert andet år i München, hovedstaden i den tyske delstat Bayern og Tysklands tredie største by efter Berlin og Hamburg.
Arrangementet er foruden en publikumsmesse også et mødested for professionelle – forlagsfolk, redaktører etc. Som regel er mange tysksprogede forlag fra Tyskland, Østrig og Schweiz repræsenteret.
Hovedarrangementet foregaar i ‘Alte Kongresshalle’ et kongrescenter i den indre by lige ved den park som ellers er mest kendt for den navnkundige ‘Oktoberfest’. Men der er faktisk events og udstillinger 5 andre steder i byen. Besøgstallet er ca. 12.000 i løbet af de fire dage.
Festivalens officielle hjemmeside er http://www.comicfestival-muenchen.de

Ansøgningsfrist: Torsdag 1. december 2016 kl. 24:00

Har du mod på at deltage, og mener du din serie kan stå sig på det tyske marked, så send en mail til
messe@dansketegneserieskabere.dk

Din mail skal indeholde:

• navn
• adresse
• CPR nr.
• telefon nr.
• din e-mail adresse
• vedhæftet JPG af mindst fire sider (max 6 Mb) fra den/de af dine serier, som du ønsker at præsentere for evt. tyske udgivere på festivalen.
• en værkliste
• en motiveret ansøgning
Det vil begunstige din ansøgning, hvis evt. tekst på dine eksempelsider er på tysk eller engelsk, hvis hele dit værk kan læses på tysk/engelsk, eller hvis du på anden måde kan vise, at du mener det alvorligt med at fremvise dit arbejde for evt. tyske udgivere.

Skulle der indkomme flere end 10 ansøgninger, vil et udvalg af tre personer fra det tyske tegneseriemarked foretage en udvælgelse baseret på de indsendte ansøgninger.
Får din ansøgning positivt svar, forventer vi, at du aktivt medvirker til at passe den danske stand de dage, du er på messen, samt hjælper med at sætte den danske stand op ved festivalens start eller pakke den sammen ved festivalens afslutning.
Alle ansøgere vil få svar senest ultimo december.

 

kongresshalle