Nicolai Hvidberg Jørgensen

 

Nicolai Hvidberg Jørgensen er uddannet Illustrator fra Designskolen Kolding i 2009 har arbejdet som freelance illustrator lige siden. Han har sidenhen videreuddannet sig som sexolog og pædagog og underviser i illustration, design, kunst og sexologi på højskoler. Nicolai anvender sine pædagogiske kompetencer i samspil med sin erfaring og uddannelse indenfor Illustration og Visuel Kommunikation til at skabe et udviklingsrum for dialog, leg og kreativitet. Nicolai har undervisningserfaring med både børn, unge og voksne.

Han har haft en del forskellige illustrationsopgaver der strækker sig fra plakater, tegninger til tidsskrifter, tegneserier, pladeomslag, portrættegning, karakter design til storyboards, vægmalerier, Tshirt og logo design. ”EGO” er hans første selvstændige værk.

Kontakt og firma-informationer:
Selskabet Illustrator Nicolai Hvidberg er i sin retsform et Personligt ejet Mindre Virksomhed. Selskabets nummer tildelt af den danske Virksomhedsregister er 33277334. Illustrator Nicolai Hvidberg blev stiftet mandag den 13. juli 2015, og er så allerede aktivt i to år, fire måneder og tretten dage. Illustrator Nicolai Hvidberg branchekode er 741020, så er selskabets hovedområde: Kommunikationsdesign og grafisk design.

Adresse:
Slotsgade 26a, 5953 Tranekær, Langeland.

Billedeksempler:

1. Plakat til børneteatergruppen Bag Masken.

2. Portrætserie af Litterære Rockstjerner. De to udvalgte portrætter er af Michael Strunge og Rune T. Kidde.

3. Albumcover til Dødssejleren’s andet album; Spøgelser.

4. ”Den her historie handler om mig, mit vanvid, min forfængelighed, mine fantasier … minder og drømme…”
Sådan beskriver illustratoren Nicolai Hvidberg Jørgensen selv EGO, som han begyndte på i 2013 som “en slags tegnet dagbog.

Category: Prof

Comments are closed.