Tegne-workshop med Yoann

 

Det er lykkedes Danske Tegneserieskabere at overtale en af de helt store franske tegnere, Yoann Chivard, til at undervise 12 af vores medlemmer i tegneserietegning. Yoann er kendt for “Næbdyret Toto”, “Bob Marone” og senest “Spirou” (Splint & Co.). Mere info om Yoann her.

Workshoppen

Yoann vil først introducere sig selv og vise eksempler på de tegneserier, han har arbejdet på. I løbet af de to dage vil han demonstrere sin maleteknik fra “Næbdyret Toto” og sætte eleverne i gang med at arbejde i denne teknik, mens han hjælper og kommenterer, ligesom han vil vise, hvordan han arbejder med en side til “Spirou” (Splint & Co.), hvorefter eleverne skal prøve kræfter med at komponere og tegne en side. Undervejs vil Yoann fortælle om billedkomposition, figurers bevægelse, brug af lys/skygge, skitsning, tuschning m.m.

Undervisningen starter kl. 8:00 begge dage og slutter kl. 16:00. Der vil være en times frokost klokken 12:30 og en eftermiddagspause med kaffe/the/vand og lidt frugt/bagværk.

Tilmelding

Hvis du er medlem af Danske Tegneserieskabere, koster det 750 kr. at deltage i den to-dages workshop med Yoann. Prisen inkluderer undervisning, frokost og kaffe/the/vand med frugt/bagværk.

Hvis du IKKE er medlem, koster det 875 kr.

Det er først til mølle. Sidste tilmeldingsfrist er 15. februar. Beløbet overføres til vores konto i Danske Bank, reg. nr. 1551, konto nr. 0003570711. Husk at skrive “YOANN” + dit navn ved overførselen, så vi kan registrere din betaling korrekt.

Tid og sted

Workshoppen afholdes 28. februar og 1. marts 2019 i lejede lokaler:

Globalhagen House/ Mellemfolkeligt Samvirke Fælledvej 12 2200 København N Lokale 24 – “Diversity”

Frokost m.v. tilberedes af Globalhagen Kitchen, der er grønt og bæredygtigt, og den indtages i Spiseriet. Rygning kun tilladt i gården.

Danske Tegneserieskaberes bestyrelse og workshopudvalget (Frank Madsen)

Category: Blog

Comments are closed.