Workshops i tegning og fortælling

Flere af Danske Tegneserieskaberes medlemmer tilbyder professionelle workshops i tegning og fortælling. På denne side kan du orientere dig i udbuddet. Kontakt workshop-udbyderen for at aftale nærmere.

Bemærk: Førskoleinstitutioner, skoler og gymnasier samt seminarieuddannelser har mulighed for at søge støtte til denne type arrangementer via Statens Kunstfond.

 


Fantastisk fortælling

tegneserier - workshops i tegning og fortælling på  skoler og institutioner med lars kramhøft

tegneserie workshop med lars kramhøft

Lars Kramhøft

Skræddersyede workshops for børn & unge i at fortælle fantastiske historier. Består af oplæg, eksempler, gruppearbejde- samt individuelle øvelser, fælles gennemgang og respons.

Info og pris: Lars Kramhøft,  Lars1284@gmail.com, telefon 26168031. Website.

Biografi: Lars Kramhøft har en bachelor i karakteranimation fra The Animation Workshop, og har undervist i 8 år. Han har skrevet noveller, tegneserier og børnebøger, og er udgivet både i Danmark og udlandet.


”Den Lille Heks-Vejen til Spang Kuk” til indskoling

tegneserier - workshops i tegning og fortælling på  skoler og institutioner med charlotte fleischer

tegneserie workshop på skoler og institutioner med charlotte fleischer

Charlotte Fleischer

Workshop med udgangspunkt i læseletføljetonen rejser vi med det magiske kort gennem bøgernes temaer. Elevernes læseforståelse udfordres med opgaver, der understøtter og inspirerer læselysten.

Info og pris: Charlotte Fleischer, tegneriget@hotmail.com

Biografi: Charlotte Fleischer er fuldtidsforfatter og tegner til læseletserierne Den Lille Heks, Tante Fjas og Bent Bandit, plus en række manuskripter til billedbøger. Charlotte holder foredrag og workshops på skoler og biblioteker.


Mangler omtale af dine workshops i tegning og fortælling?

Er du medlem af Danske Tegneserieskabere og mangler beskrivelsen af dine workshops her? Send tekst + fotos til bestyrelsen. Er du ikke medlem? Meld dig ind her.