Hjemmesiden kommer til at undergå nogle forandringer…

 

Det gamle “Seriejournalen” har levet et lettere omtumlet liv efter at Frank slap tøjlerne i sin tid. I en periode var der håb om at Blækfabrikken kunne løfte arven – og da dét initiativ smuldrede lykkedes det at redde forum og artikler ind under Danske Tegneserieskaberes vinger. Et sådan set meget logisk sted at have det.
Desværre er der ikke opstået den synergi som man kunne have håbet på… det er ikke rigtigt lykkedes at lokke tegneserieskaberne til at blande sig i debatten eller til at bidrage til indholdet.
Så jagten på et godt hjem til dit arbejde er fortsat. Og endeligt er det lykkedes at finde en løsning vi tror på er langtidsholdbar. En af branchens mest erfarne ildsjæle – Kim Lyng Larsen – har påtaget sig at løfte arven. Han har kørt sitet serieland.dk siden 2008 og har bevist at han så rigeligt både har den tekniske formåen og staminaen til at klare det noget utaknemmelige job – at holde et stort tegneseriesite på benene i dagens Danmark.

Vi tror på at det bliver en løsning der er til glæde for alle parter – Kim får et boost til Serieland.dk, Danske Tegneseriskabere ser arven sikkert videreført og vores mange brugere – både læsere og bidragydere – bliver sikret at et af de små vandhuller i tegneseriedanmark bliver holdt i live.

Så tak for nu – vi ses på Serieland.dk!

På vegne af Danske Tegneseriskabere
Dan R. Knudsen

 

Og goddag og velkommen; siger Kim her fra Serieland!

Allerede fra start vil der være nogle nye initiativer på sitet, og flere vil komme til i løbet af året. Hvis du selv har en idé til noget du synes der mangler som vil komme de tegneserieinteresserede til gavn, er du altid meget velkommen til at kontakte mig. Jeg lægger ud med at begynde at dokumentere hvilke tegneserier der udkommer i Danmark i dag. Der udkommer typisk mellem 100 og 150 tegneserier på dansk om året (jvf Dansk Tegneserieråds Hvidbog), men hvis man ikke nøgtern følger forlagenes hjemmesider eller FB-profiler, så er det meget svært at vide hvad der rent faktisk sker på markedet. Nu skal man bare kigge forbi Serieland for at blive opdateret. Jeg forsøger at have året 2015 klar til åbningen af det nye Serieland, og efterfølgende vil jeg arbejde mig baglæns gennem 2014 osv. Sig endelig til hvis du har lyst til at hjælpe!

Indledningsvist er det kun artiklerne fra det gamle Seriejournalen der flyttes over til Serieland, men inden for meget kort tid vil også forummet flytte med. Jeg kan dog ikke pt sige hvornår dét vil ske – men inden for et par uger maks.

Kim Lyng Larsen
Redaktør, Serieland.dk
– fordi vi elsker tegneserier

udgang99@gmail.com