Udstilling med 11 danske tegneserieskabere på Centre Belge de la Bande Dessinée

Centre Belge de la Bande Dessinée har aftalt med Art Bubble-festivalen, at udstillingen “Danske tegneserier på nye eventyr” skal vises på museet i Bruxelles sammen med en række originaltegninger. Udstillingen blev lavet i forbindelse med Art Bubble-festivalen i 2022 og kunne også ses på dette års festival på DOKK1 i Aarhus. Nu bliver den altså vist i den belgiske hovedstad fra den 21. december til den 7. januar.

Du kan se museets foromtale af udstillingen her.

Sponsorat fra Danske Tegneserieskabere

Lars Jakobsen og Arni Gunnarsson vil være til stede under den officielle åbning, sponsoreret af Danske Tegneserieskabere, der har ydet et tilskud på godt 25.000 kr. til projektet.

De udstillede tegneserieskabere er Thierry Capezzone, Henrik Kim Rehr, Lars Jakobsen, Lina Rosé Saxtorph, Tatiana Maria Goldberg, Palle Schmidt, Lars Kramhøft, Bjørk Matias Friis, Nikolaj Lauritzen, and Frank Bruun Madsen og Sussi Bech. Udstillingen består af en halv snes trefløjede stande, der giver de besøgende et indblik i skabelsesprocessen bag de forskellige danske tegneserier.

Foreningens Danish Comics Foreign Rights portal vil blive nævnt både i forbindelse med udstillingen og i udstillingens katalog, så flest mulige af vores medlemmer på den måde forhåbentlig kan få glæde af eksponeringen på Centre Belge de la Bande Dessinée.

Herunder: Tegneseriemuseet i Bruxelles. Foto: LCDMC/Wikipedia.