Foredrag om tegning fortælling og tegneserier

Flere af Danske Tegneserieskaberes medlemmer tilbyder professionelle foredrag om tegning fortælling og tegneserier. På denne side kan du orientere dig i udbuddet. Kontakt workshop-udbyderen for at aftale nærmere.

Bemærk: Førskoleinstitutioner, skoler og gymnasier samt seminarieuddannelser har mulighed for at søge støtte til denne type arrangementer via Statens Kunstfond.

 


Foredrag til indskoling: Hvordan laver vi en bog?

Foredrag om tegning fortælling og tegneserier på skoler og institutioner med charlotte fleischer

Foredrag om tegning fortælling og tegneserier på skoler og institutioner med charlotte fleischer
Charlotte Fleischer

Introforløb med udgangspunkt i læseletserierne Den Lille Heks og Tante Fjas tegner og fortæller jeg i et børnevenligt sprog om, hvordan eleverne kan skabe deres egne bøger med billedforløb.

Info og pris: Charlotte Fleischer, tegneriget@hotmail.com

Biografi: Charlotte Fleischer er fuldtidsforfatter og tegner til læseletserierne Den Lille Heks, Tante Fjas og Bent Bandit, plus en række manuskripter til billedbøger. Charlotte holder foredrag og workshops på skoler og biblioteker.

 


 Skræddersyede foredrag til børn, unge og voksne

Workshop på Bogforum

Tatiana Goldberg
Tatiana Goldberg

Skræddersyede foredrag til børn, unge og voksne – eksempelvis til skoler, biblioteker, foreninger eller diverse arrangementer. Eksempler på emner: hvordan bliver en tegneserie til, psykologiske virkemidler i figurdesign, film og medier; gyset – hvorfor virker det og hvordan kan man bruge det.

Info og pris: Kontakt Tatiana Goldberg på mail kijara@live.dk eller tlf. 25138084 for et tilbud. Prisen afhænger af omfanget af foredraget. Se mere på www.tatianagoldberg.dk

Biografi: Tatiana Goldberg er tegneserieskaber og autoriseret psykolog. Hun er forfatter til og tegner af den prisnominerede psykologiske graphic novel Anima samt serien Kijara og har bla. fortalt om tegneserier i Troldspejlet og på Bogforum. Tatiana har særlige kompetencer ift. at kombinere læring og viden om at tegne, designe figurer og skabe tegneserier med læring og viden om det psykologiske – fx ift. virkemidler i visuelt design.

 


At tegne med Buster

tegneserieforedrag foredrag om tegneserer med Rasmus Julius

tegneserieforedrag foredrag om tegneserer med Rasmus Julius
Rasmus Julius

Den 3. december 2012, mistede jeg min far til kræft og præcis 1 måned efter, mistede vi vores 5 dage gamle søn, Buster. Med foredraget ”Den personlige historie” fortæller jeg, hvordan jeg pludselig fik hul på en historie, som skulle komme til at hive min ”hvilende” sorg frem fra min underbevidsthed. Hvordan jeg kunne bearbejde det visuelt i tegneserieform.

Info og pris: Kontakt Rasmus Julius på mail raj@rasmusjulius.dk eller telefon 40627807. Se mere på www.rasmusjulius.dk

Biografi: Rasmus Julius, 53 år gammel og bosiddende i Kolding. Arbejder som kunstner og tegneserietegner. Autodidakt tegner og tegneserietegner. Manden bag tegneserierne ”Ø-kuller” og ”På Dybt Vand” og tegneren på serien ”Stride Strømme” som kan ses i Herning Folkeblad, Basserne og Ude og Hjemme. Arbejder også som underviser og deltager i diverse udstillinger med malerier og tegninger.

 


Mangler omtale af dine foredrag om tegning, fortælling og tegneserier?

Er du medlem af Danske Tegneserieskabere og mangler beskrivelsen af dine foredrag her? Send tekst + fotos til bestyrelsen. Er du ikke medlem? Meld dig ind her.