Dato og tid er 25. nov 2020, 09:53

Alle tider er UTC + 1 time [DST ]
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 1 indlæg ] 
Forfatter besked
Indlæg: 26. jul 2015, 03:17 
Brugerniveau 5
Brugerniveau 5

Tilmeldt: 24. aug 2007, 17:33
Indlæg: 2471
Batman Detective Comics bog 2 : Skræmmetaktik
Vedhæftet fil:
dc2-1.jpg
dc2-1.jpg [ 78.07 KiB | Vist 1417 gange ]

I første historie hvor forfatter og tegner er Tony Salvador Daniel, starter vi med at møde Catwoman som er blevet påvirket af Scarecrows skræmmegas, Batman prøver at hjælpe hende, men hun ser ham som Poison Ivy. Scarecrow har kontaktet kommissær Gordon, og gjort det klart at nogen vil komme til skade hvis ikke han tager kontakt til Batman. Kommissæren skal aflevere en mobil tlf til Batman, og igennem den får Batman besked på nogle ting Scarecrow ønsker han skal gøre. Batman søger oplysninge blandt småforbrydere hvorefter han møder Scarecrow, for til sidst at gå på jagt efter en dreng han har fået et billede af.
Vedhæftet fil:
dc2-2.JPG
dc2-2.JPG [ 127.74 KiB | Vist 1417 gange ]

I næste historie, hvor forfatter og tegner igen er Tony Salvador Daniel, er vi på Arkham sindsygeanstalt hvor Doktor Arkham er blevet jaget vildt af Uglerne fordi Uglernes domstol har dømt ham til døden fordi han, som de siger, giver husly og støtte til krininelle. Batman kommer til assistance, men det hele bliver ret uoverskueligt fordi alle de indsatte bliver sluppet fri. Black Mask benytter lejligheden til at flygte.
Vedhæftet fil:
dc2-3.JPG
dc2-3.JPG [ 122.55 KiB | Vist 1417 gange ]

Så starter en ny historie, der består af tre hæfter, hvor forfatteren er Tony Salvador Daniel og tegnerne er Ed Benes, Julio Ferreira og Tony Salvador Daniel. Historien begynder med at en gruppe der alle er forklædte som Batman overfalder en bil der kører med en special-transport, hvorfra de stjæler en kuffert som skurken Toxic får overdraget. Det der blev stjålet stammede fra Dunhill laboratoriet, samme laboratorium som netop er blevet lukket efter et radioaktivt uheld. Mystisk ser det ud at alle Batman gangsterne tilsyneladende er i familie med hinanden, og at Dunhill laboratoriets afdelingchefs lig er smeltet. Et spor leder Batman hen til HM Industri hvor Batman møder Hugh Marder og Toxic.
Vedhæftet fil:
dc2-4.JPG
dc2-4.JPG [ 68.96 KiB | Vist 1417 gange ]

Vedhæftet fil:
dc2-5.JPG
dc2-5.JPG [ 159.12 KiB | Vist 1417 gange ]

Derefter skal vi tilbage til Arkham sindsygeanstalt, en historie fortalt af Tony Salvador Daniel og tegnet af Romano Molennar og Pere Perez, hvor Doktor Arkham finder ud af Black Mask er flygtet. Batman kommer op at slås med Mad Bull i en forlystelsespark, imens kommissær Gordon har fået oplysninger fra Clayface om at en Edgar Dempsey har skulle passe på False Face Socity’s masker, som Black Mask stod i spidsen for, imens Black Mask var indlagt på Arkham sindsygeanstalt. Black Mask vil have sin gamle bande samlet igen, og den vilde jagt efter maskerne er gået i gang.
Vedhæftet fil:
dc2-6.JPG
dc2-6.JPG [ 117.84 KiB | Vist 1417 gange ]

Så hopper vi tilbage i tiden til før Bruce Wayne blev Batman. Forfatter er Gregg Hurwitz og tegner er Tony Salvador Daniel. Vi er i Himalaya hvor vi følger Bruces træning hos Shihan Matsuda. Bruce bor hos Shihan og hans kone. I en butik stifter Bruce bekendtskab med en pige der hedder Mio, og historien handler om disse tre personer. Det ender med at det hele tager en noget uventet drejning. Efter dette følger vi Alfred imens han ikke ved om Bruce er i live, og går og venter på at han muligvis dukker op igen.

Til allersidst er der en historie med Two-Face. Historien kørte bagi Detective Comics # 8-11. Forfatteren er Tony Salvador Daniel og tegneren er Szymon Kudranski. Historien omhandler ikke Batman, men Two-Face’s problemer med Dominica Sterano og Freakshow. Two-Face stifter også bekendtskab med en mystisk sekt og en der bliver kaldt Lederen.

Som det fremgår er bogen en stor sammenblanding af forskellige historier, forskellige tegnere og forskellige forfattere. Dette gør selvfølgelig der er en vis forskel på de forskellige historier. Der foregår virkeligt meget i alle disse historier, og vi møder rigtigt mange forskellige personer. Er du Batman fan går du selvfølgelig ikke galt i byen her, men hvis du er helt grøn indenfor DC universet og Batman er dette nok ikke lige bogen at starte med, men hvem starter også med at købe nr 2 af en bogserie. Generelt synes jeg alle historierne er ret meget standard for hvad man kan forvente af en Batman tegneserie, der er ingen af historierne der kan trække karakteren helt op at ringe, men det er i hvert fald en stor fordel det hele bliver stykket sammen til komplette historier i en tyk bog, frem for at man skulle følge historierne som fortsatte serier måned efter måned.

Du får en flot hardcover bog på 228 sider der indeholder Detective Comics New 52 # 8-12 + 0, Annual # 1.


4/6 – Fire ud af seks mulige


Top
 Profil  
 
Vis indlæg fra foregående:  Sorter efter  
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 1 indlæg ] 

Alle tider er UTC + 1 time [DST ]


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 5 gæster


Du kan ikke skrive nye emner
Du kan ikke besvare emner
Du kan ikke redigere dine indlæg
Du kan ikke slette dine indlæg
Du kan ikke vedhæfte filer

Søg efter:
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Danish translation & support by Olympus DK Team