Om hjemmesiden

dansketegneserieskabere.dk er først og fremmest foreningens hjemmeside, men fra juni 2012 har Seriejournalens hjemmeside også været integreret i dansketegneserieskabere.dk, som et nyhedsmedie om tegneserier.

Om Seriejournalen

Seriejournalen var et trykt magasin om tegneserier fra 1990 til 1996, oprindeligt dannet ved en sammenlægning af tidsskrifterne Fat Comic og Serieskaberen.
Efter det trykte blads lukning levede Seriejournalen videre på internettet, redigeret af Frank Madsen, i starten under navnet Seriejournalen On-line. Hvis du bevæger dig i det danske tegneseriemiljø og har lyst til at være med til at skrive nyheder og artikler og fotografere, så send en email til mail@danrknudsen.dk og få et brugernavn og en adgangskode til hjemmesiden. Du kan enten blogge regelmæssigt, eller bare skrive en artikel en gang imellem når du har lyst.

Login

Klik her for at logge ind som skribent eller administrator

Avatar på blogindlæg og kommentarer

Hvis du vil have et avatar-billede på dine blogindlæg eller blog-kommentarer, skal du oprette en konto hos Gravatar og uploade et billede. Det billede du uploader bliver så straks knyttet til din emailadresse, så de indlæg du skriver når du er logget ind (skribenter) og de kommentarer du skriver under indlæg (skribenter OG alm. brugere) vises med dit billede på.