Dato og tid er 3. jul 2020, 13:16

Alle tider er UTC + 1 time [DST ]
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 18 indlæg ]  Gå til side Foregående  1, 2
Forfatter besked
Indlæg: 14. mar 2020, 23:04 
Brugerniveau 4
Brugerniveau 4
Brugeravatar

Tilmeldt: 26. feb 2015, 23:34
Indlæg: 1830
Carsten Søndergaard skrev:
De tre P1-programmer (om Asterix, Blueberry og Corto Maltese) er virkelig sjovt klippet og underholdende, nærmest en bevidsthedsstrøm ind i de tre serier. Meget moderne og ikke lige, hvad måske havde ventet af Kulturen på P1, men virkelig vellykket.

Overskriften på Asterix-indslaget er spørgsmålet "Skal alle læse Asterix?" Panelet er enige om at svare ja. Søren Vinterberg dog med det forbehold, at hvis man er pige og mellem 8 og 14 år og søger efter en identitet, så bør man måske nok læse noget andet. Ha ha. (Men det kommer med det nye album, Vergingetorix' datter, hvor den handlekraftige teenagepige Adrenaline er hovedperson.)

Udsendelsen fra Romerriget er også fin, og Knud Romer ville også gerne have lavet en udsendelse om Tintin, men Radio24syvs lukning satte desværre foreløbig en stopper for planerne. Jeg havde ellers tænkt mig at spørge ham om, om han virkelig, virkelig troede, at han fik hageskår, hvis han så meget som kiggede i de Tintin- og Asterix- og Lucky Luke-album, han så længselsfuldt efter på sin barndoms bibliotek. (Som man kan læse i "Den der blinker er bange for døden). Det må blive en anden gang.
Jeg skulle lige vænne mig til klipningen i P1, men helt enig, det er faktisk ret godt lavet.

Knud Romer havde en ganske bemærkelsesværdig opvækst. Jeg har ikke læst "Den der blinker...", men det tror jeg, at jeg vil gøre. Jeg har hørt flere hundrede RomerRiget, og der fortæller han ofte om sit ejendommelige liv.


Top
 Profil  
 
Indlæg: 14. mar 2020, 23:25 
Brugerniveau 4
Brugerniveau 4
Brugeravatar

Tilmeldt: 26. feb 2015, 23:34
Indlæg: 1830
Anbefaler ny podcast (findes vist kun på Podimo) om Valhalla og nordisk mytologi af Lauge Hendriksen og Jim Lyngvild. De gennemgår et album i hvert afsnit, og der er foreløbigt kommet ét afsnit, der handler om Ulven er løs. De taler primært om albummet, men kommer også omkring mytologien. Hav albummet ved hånden for de gennemgår det i detaljer, og der er også interview med Peter Madsen.

Lyngvild fortæller, at han lod sig inspirere af Madsens tegninger, da han byggede sin gudehov på Ravnsborg.


Vedhæftede filer:
valhalla podcast.jpg
valhalla podcast.jpg [ 44.39 KiB | Vist 177 gange ]
valhalla.jpg
valhalla.jpg [ 307.9 KiB | Vist 177 gange ]
lyngvild gudehov.jpg
lyngvild gudehov.jpg [ 258.99 KiB | Vist 177 gange ]
Top
 Profil  
 
Indlæg: 15. mar 2020, 01:52 
Brugerniveau 5
Brugerniveau 5
Brugeravatar

Tilmeldt: 2. apr 2005, 00:28
Indlæg: 4541
Geografisk sted: København
D@niel skrev:
Jeg har ikke læst "Den der blinker...", men det tror jeg, at jeg vil gøre. Jeg har hørt flere hundrede RomerRiget, og der fortæller han ofte om sit ejendommelige liv.
"Den der blinker er bange for døden" handler i stort omfang om hans usædvanlige barndom og opvækst i Nykøbing Falster. Hans seneste bog, "Kort over Paradis", handler om hans (mislykkede) studietid på Københavns Universitet og hans (vellykkede) vej ind i og ud af reklamebranchen, foruden om verdenssamfundet som sådan. Også den indeholder referencer til tegneserier. Begge bøger er sublim samtidskultur, og hvis man jævnligt har hørt ham tale i radioen eller på tv, er der den store fordel ved at læse dem, at man faktisk for sit indre øre hører ham selv fortælle dem med hans karakteristiske stemme, for han skriver ligesom han taler. Bøgerne bør læses i rækkefølge med "Den der blinker først", så giver "Kort over Paradis" mere mening.

Stort interview med ham i det nye nummer af Euroman, der blandt andet handler om hans aktuelle udfordringer, da han er ved at blive blind.

_________________
http://forlagskontoret.dk


Top
 Profil  
 
Vis indlæg fra foregående:  Sorter efter  
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 18 indlæg ]  Gå til side Foregående  1, 2

Alle tider er UTC + 1 time [DST ]


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 1 gæst


Du kan ikke skrive nye emner
Du kan ikke besvare emner
Du kan ikke redigere dine indlæg
Du kan ikke slette dine indlæg
Du kan ikke vedhæfte filer

Søg efter:
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Danish translation & support by Olympus DK Team