SERIELAND - fordi vi elsker tegneserier
http://dansketegneserieskabere.dk/debat/

DE UNGE KOMMER!
http://dansketegneserieskabere.dk/debat/viewtopic.php?f=9&t=20096
Side 1 af 1

Forfatter:  Henry Sørensen [ 8. nov 2017, 18:33 ]
Titel:  DE UNGE KOMMER!

På fredag den 10/11 er der mulighed for at møde en lille håndfuld af morgendagens danske tegneserietalenter hos Faraos Cigarers danske tegneserieafdeling i Skindergade 28. Det er repræsentanter for første kuld af afgangselever fra Grafisk fortælling i Viborg, som tegner og signerer i forbindelse med udgivelsen af Cobolts antologi Gespenster og gevækster, der samler alle afgangsprojekterne fra tegneserieuddannelsens første årgang.

Til stede vil være Cathrin Peterslund, Emil Friis Ernst og Min Christensen samt måske et par andre, så kig forbi fra kl. 17 og en time frem og bliv forbløffet over talentmassen anno 2017 i den danske tegneserieverden!

Forfatter:  Carsten Søndergaard [ 9. nov 2017, 01:21 ]
Titel:  Re: DE UNGE KOMMER!

Det bliver stort! Først er de på BogForum kl. 15 og derefter i Faraos Cigarer. Der er fart over de unge mennesker, og når de engang er blevet berømte, kan man prale med at have den allerførste signatur fra dem.

Det er nu ikke deres afgangsprojekter, der er i antologien, men nøje udvalgte værker af de 18 dimittender, udvalg af Mårdøn Smet, der har fulgt de unge tegneserieskaber under deres fire år lange uddannelse og selv, i lighed med mange danske og udenlandske tegneserieskabere og branchefolk, har været med til at undervise dem.

Vedhæftede filer:
Gespenster-og-gevaekster-forside.jpg
Gespenster-og-gevaekster-forside.jpg [ 238.77 KiB | Vist 796 gange ]

Side 1 af 1 Alle tider er UTC + 1 time [DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/