SERIELAND - fordi vi elsker tegneserier
http://dansketegneserieskabere.dk/debat/

Surface Pro 3: Billig 12" tegneskærm m/ Windows8 på vej
http://dansketegneserieskabere.dk/debat/viewtopic.php?f=7&t=17137
Side 1 af 1

Forfatter:  Frank Madsen [ 22. maj 2014, 14:03 ]
Titel:  Surface Pro 3: Billig 12" tegneskærm m/ Windows8 på vej

NYT FRA TEGNESKÆRMS-FRONTEN
Fra Danske Tegneserieskaberes facebook-profil

Microsoft lancerer nu 3. generation af deres laptop killer, Surface Pro, der i modsætning til andre håndholdte pads er en "ægte" computer med fuldt tastatur, windows 8 og mulighed for at køre standardsoftware som Office, Photoshop osv. (og ikke bare apps). Så nu kan du snart få en 12" tegneskærm til lige omkring 6.000 kr. Der kan vælges mellem i3, i5 og i7-processorer og forskellige RAM-konfigurationer.

Læs mere i denne artikel fra Politiken: http://politiken.dk/forbrugogliv/digitalt/forbrugerelektronik/ECE2295022/microsoft-vil-ikke-laengere-konkurrere-med-apples-ipad/

NB: Videoen herunder er 1. generation af Surface-tabletten, der udsendtes i 2012. Den nye generation har større skærm, højere opløsning, ny pen og hurtigere opdatering af skærmen.


Forfatter:  Kim Lyng Larsen [ 22. maj 2014, 14:53 ]
Titel:  Re: Surface Pro 3: Billig 12" tegneskærm m/ Windows8 på vej

Rasende spændende nyhed - jeg ser frem til august hvor anmeldelserne begynder at komme.
12" er faktisk ret stor - det svare ca til 25x17cm - så det er et plus, og så er der kommet mere indmad i, både processor, ram og harddiskplads. Jeg er spændt på om pennen bliver trykfølsom (hvilket den gamle jo er, men nu er det vist ny teknologi, så man ved aldrig!).

iPad'en er et super godt legetøj, og fungere også fint som arbejdsredskab i nogle sammenhæng... den lider bare voldsom under kun at være en "app-tablet". Surface derimod er en fuldblods "computer", der kan køre alle (ALLE!) PC-programmer.

Side 1 af 1 Alle tider er UTC + 1 time [DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/