Dato og tid er 4. dec 2020, 13:32

Alle tider er UTC + 1 time [DST ]
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 1 indlæg ] 
Forfatter besked
Indlæg: 11. feb 2016, 14:04 
Brugerniveau 5
Brugerniveau 5

Tilmeldt: 24. aug 2007, 17:33
Indlæg: 2471
Superman Action Comics bog 2 : Skudsikker
Vedhæftet fil:
1.jpg
1.jpg [ 98.95 KiB | Vist 1716 gange ]

Skrevet af Grant Morrison / Sholly Fish / Max Landis
Tegnet af Gene Ha / Rags Morales / Rick Bryant / Brad Walker / Cafu / Brad Walker/ Ben Oliver / Cully Hamner / Ryan Sook
Vedhæftet fil:
2.jpg
2.jpg [ 47.03 KiB | Vist 1716 gange ]

Vi starter lige på og hårdt med at Superman netop har besejret Lex Luthor og hans nye krigsmaskine. Alt er ved det normale, bortset fra Superman er sort og præsident i USA. Historien introducerer os for Superman fra Earth 23, hvor det er Calvin Ellis der er Superman. Hovedfjenden er en anden Superman der er skabt af fremtidsteknologi.
Vedhæftet fil:
3.jpg
3.jpg [ 46.5 KiB | Vist 1716 gange ]

Så kommer vi tilbage til det almindelige univers, hvor Maxi Zarov, også kaldet Nimrod, en storvildtsjæger der har dræbt alt der har levet, nu søger nye udfordringer i at dræbe en mand fra en anden verden – Superman. Noget andet der sker er at en mand med et sprængladningsbælte er på vej ind på Daily Star på samme tidspunkt som Clark Kent, Clark prøver at komme i dialog med manden, men han udløser sprængladningen.
Vedhæftet fil:
4.jpg
4.jpg [ 78.98 KiB | Vist 1716 gange ]

I den næste historie har Superman så identiteten Johnny Clark, fordi han har valgt at lade Clark Kent afgå ved døden i eksplosionen i sidste historie. Superman følte sig afsløret fordi storvildtsjægeren fandt frem til ham, og han ville gerne have mere tid til at være Superman, hvilket han har med identiteten Johnny Clark, der er brandmand. Her passer han sit arbejde, og tager bagefter hjem, uden at have noget med andre at gøre. Metalek - en ikke-jordisk teknolog, og ikke mindst Adam Blake, også kaldet Captain Comet, en mand med store telekinesiske kræfter, skaber store problemer.
Vedhæftet fil:
5.jpg
5.jpg [ 95.37 KiB | Vist 1716 gange ]

Efterfølgende skifter vi fuldstændigt boldgade. En lille dreng får fingrene i Supermans kappe, han finder ud af kappen er lavet af uforgængeligt stof, og vi følger drengen og hans oplevelser.
Vedhæftet fil:
6.jpg
6.jpg [ 121.05 KiB | Vist 1716 gange ]

Igen møder vi Superman fra Earth 23 der har sin helt egen måde at håndtere en diktator fra en stat der er i gang med at udvikle atomvåben og går ind for terrorisme. Imens mindes personalet på Daily Star Clark Kent.
Vedhæftet fil:
7.jpg
7.jpg [ 56.7 KiB | Vist 1716 gange ]

Til sidst stifter vi bekendtskab med en særdeles negativ herre ved navn Clay Ramsay. Clay bankede sin kone, hvilket Superman satte en stopper for, hvorefter han hjalp kvinden med at finde et kvindehjem, hvor Ramsay ikke kan finde hende. Dette har gjort Ramsay så optændt af had til Superman at han indvilliger i at deltage i et testforsøg på at skabe et modsvar til Superman.

Forsøget indebærer bestråling med kryptonit, og skal strække sig over flere behandlinger, men noget går helt galt, og Kryptonite Man er skabt! Alle der kender bare en lille smule til Superman universet ved at Superman ikke kan tåle kryptonit, og Ramsay bliver også hurtigt til et mareridt for Superman. Desuden møder vi også superhelten Steel og Lex Luthor.

Superman Action Comics bog 1 havde en noget mere linær storyline end bog 2, der er ikke rigtigt nogen rød tråd her. Der er en del ting at sætte sig ind i, især hvis man ikke kender til Superman fra Earth 23. Alligevel får man fornemmelsen af at der bliver bygget op til noget stort i bog nr 3.

Mange forskellige tegnere har været involveret, og der er selvfølgelig forskel på tegnestilen, men alle historierne er nu tegnet ganske nydeligt og detaljeret.

En tyk hardcoverbog på 224 sider der indeholder Superman Action Comics # 0, 9-12. Der er ekstramateriale i form af 17 sider med skitser og 5 sider med variant covers.


4/6 – Fire ud af seks mulige


Top
 Profil  
 
Vis indlæg fra foregående:  Sorter efter  
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 1 indlæg ] 

Alle tider er UTC + 1 time [DST ]


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 2 gæster


Du kan ikke skrive nye emner
Du kan ikke besvare emner
Du kan ikke redigere dine indlæg
Du kan ikke slette dine indlæg
Du kan ikke vedhæfte filer

Søg efter:
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Danish translation & support by Olympus DK Team