Dato og tid er 4. dec 2020, 13:14

Alle tider er UTC + 1 time [DST ]
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 1 indlæg ] 
Forfatter besked
Indlæg: 19. dec 2015, 07:05 
Brugerniveau 5
Brugerniveau 5

Tilmeldt: 24. aug 2007, 17:33
Indlæg: 2471
Batman: Hjemsøgte Nætter Deluxe
Vedhæftet fil:
Haunted_Knight_0.jpg
Haunted_Knight_0.jpg [ 58.92 KiB | Vist 2843 gange ]

Forfatter er Jeph Loeb og Tim Sale har tegnet.
Vedhæftet fil:
Haunted_Knight_1.jpg
Haunted_Knight_1.jpg [ 83.22 KiB | Vist 2843 gange ]

Det er gode tider, for tredje år i træk bliver vi forkælet med en Batman bogudgivelse, der indeholder materiale fra makkerparret Loeb og Sale. De to herrer har også lavet serierne The Long Halloween og Dark Victory, der på dansk er udgivet i Den Lange Halloween og Sort Sejr. Disse to serier er en direkte fortsættelse til Frank Millers Batman Year One, så vi er helt tilbage ved starten af Batmans karriere.
Vedhæftet fil:
Haunted_Knight_2.jpg
Haunted_Knight_2.jpg [ 184.3 KiB | Vist 2843 gange ]

Hjemsøgte Nætter indeholder tre Halloween oneshots, hvor alle tre historier foregår imellem historierne, der er i Den Lange Halloween og Sort Sejr.
Vedhæftet fil:
Haunted_Knight_3.jpg
Haunted_Knight_3.jpg [ 336.88 KiB | Vist 2843 gange ]

Den første historie er med Scarecrow, som har fået den idé at sprænge transformerstationer rundt omkring i Gotham, for efterfølgende at lave indbrud og røverier, når strømmen og lyset mangler. Batman får opsporet og fanget Scarecrow, der dog flygter fra fangetransportbilen ved hjælp af sin skræmmegas. Som det næste kommer vi til kostumebal hjemme hos Bruce Wayne, hvor Bruce møde Jillian Maxwell, som han bliver forelsket i. Batman må atter på jagt efter Scarecrow, og han begynder også at se en del til Jillian. Alfred fatter dog mistanke til det nye kvindelige bekendtskab, og efter noget efterforskning, kan Alfred videregive nogle interessante oplysninger om hende til Bruce.
Vedhæftet fil:
Haunted_Knight_4.jpg
Haunted_Knight_4.jpg [ 214.57 KiB | Vist 2843 gange ]

Den næste historie starter med et slagsmål imellem The Mad Hatter og Batman, imens vi også følger med i familieintriger hjemme hos politikommisær Gordon.
Vedhæftet fil:
Haunted_Knight_5.jpg
Haunted_Knight_5.jpg [ 220.02 KiB | Vist 2843 gange ]

Barbara vil gerne have lov til at gå ud, da det denne aften er Halloween, men det synes Gordon ikke er nogen god idé. The Mad Hatter slipper fra Batman, og Barbara stikker af, ud igennem vinduet på sit værelse.
Vedhæftet fil:
Haunted_Knight_6.jpg
Haunted_Knight_6.jpg [ 173.32 KiB | Vist 2843 gange ]

Barbara møder nogle ubehagelige typer, men de bliver skræmt væk af The Mad Hatter, der kidnapper Barbara. Så går den vilde jagt, hvor både Batman og hele Gothams politistyrke, er på jagt efter The Mad Hatter.
Vedhæftet fil:
Haunted_Knight_7.jpg
Haunted_Knight_7.jpg [ 373.41 KiB | Vist 2843 gange ]

Vedhæftet fil:
Haunted_Knight_8.jpg
Haunted_Knight_8.jpg [ 303.73 KiB | Vist 2843 gange ]

Den sidste historie starter ved et velgørenhedsarrangement, hvor Bruce sidder og snakker med Lucius Fox, en person han har mødt for mange år siden. Pludselig bliver det hele afbrudt af Penguin, der kommer og laver røveri. Bruce forsvinder og dukker op igen som Batman, og jagten på Penguin starter.
Vedhæftet fil:
Haunted_Knight_9.jpg
Haunted_Knight_9.jpg [ 161.33 KiB | Vist 2843 gange ]

I historien møder Bruce også sin fars genfærd, Poison Ivy og Jokeren – Eller gør han nu også det...

De tre historier blev oprindeligt udgivet som oneshots i 1993, 1994 og 1995, og på grund af deres succes, dannede de grundlaget for at lave The Long Halloween i 1996-1997 og Dark Victory i 1999-2000. Det er lidt uvist hvor de tre historier helt præcis skal placeres i forhold til begivenhederne i de efterfølgende udgivelser. I historien Madness (Galskab) bliver der refereret til Two-Face, og Batman møder først Harvey Dent som Two-Face i The Long Halloween # 13, så Madness kan ikke foregå før dette nummer. I historierne Fear (Skræmmebilleder) og Ghosts (Åndestemmer) følger vi Bruce Wayne en hel del i hans privatliv, og her ser vi ikke Robin. Robin er flyttet ind hos Bruce Wayne i Dark Victory # 9, så Fear og Ghosts må foregå før dette nummer. Alle tre historier foregår til Halloween.

Jeph Loeb og Tim Sale er bestemt ikke noget dårligt makkerpar, og Batman er langt fra den eneste superhelt, de har haft under behandling. Har du læst Den Lange Halloween og Sort Sejr har du en god idé om hvad du kan forvente. Store flotte tydelige tegninger fra Tim Sale, og veldrejede manuskripter fra Jeph Loeb.

Bogen er i hardcover, og i Deluxe format, altså større end de almindelige bogserier RW udgiver. Udgivelsen er på 192 sider og indeholder: Batman – Legends of the Dark Knight Halloween Special # 1, Batman – Madness, Batman – Ghosts. Desuden er der to sider med forord af Archie Goodwin.


5/6 – Fem ud af seks mulige


Top
 Profil  
 
Vis indlæg fra foregående:  Sorter efter  
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 1 indlæg ] 

Alle tider er UTC + 1 time [DST ]


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 1 gæst


Du kan ikke skrive nye emner
Du kan ikke besvare emner
Du kan ikke redigere dine indlæg
Du kan ikke slette dine indlæg
Du kan ikke vedhæfte filer

Søg efter:
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Danish translation & support by Olympus DK Team